Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. ζητεί την κατάργηση του κυνηγιού


Tην δυσαρέσκεια του και την αποστροφή στο «σπορ» του κυνηγιού εκφράζει σε επιστολή του ο σύλλογος ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. (Πολίτες για τα δικαιώματα της φύσης και της ζωής).


Η κυνηγετική περίοδος αρχίζει επισήμως από σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου και λήγει στις 29 Φεβρουαρίου. 


Σύμφωνα με τον ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. «η φτερωτή και τριχωτή πανίδα της χώρας εκποιείται κάθε χρόνο στους μακελάρηδες κυνηγούς που όχι μόνο θερίζουν ζωές, αλλά και αυτοπροσδιορίζονται με ανείπωτη κομπορρημοσύνη "διαχειριστές της φύσης". Η δε πολιτεία επικυρώνει αυτή τη θανατολατρικά ψυχαγωγική δραστηριότητα προκειμένου να εισπράξει ολίγα όβολα από τους πήλινους λάτρεις της φύσης που με ανυπομονησία περιμένουν την αποφράδα ημέρα της έναρξης για να εκτονώσουν τα καταστροφικά ένστικτά τους».Στη συνέχεια, μέσω της επιστολής, η πρόεδρος του συλλόγου Ρόζα Μινακούλη ζητεί την οριστική κατάργηση του κυνηγιού ως δραστηριότητα καθώς είναι ανήθικη.


Σχόλιο JimmyP: Εντάξει, να καταργηθεί κυρία πρόεδρε αλλά μετά θα μας αφήσετε να κυνηγάμε οικολόγους σαν κι εσάς; Γιατί δεν τα βάζετε με τις βιομηχανίες φυτοφαρμάκων; Με τα δηλητήρια που σκοτώνουν μαζικά, εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο; Κάθε χρόνο το ίδιο βιολί με τους κυνηγούς, που στο κάτω κάτω οι περισσότεροι σέβονται το νόμο και κυρίως την ίδια τη φύση όσο κι αν αυτό σας είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Κι όσο για την βαρβαρότητα του σπορ...ασχοληθείτε με τα εκατομμύρια αθώων παιδιών που σφαγιάζονται κάθε χρόνο κι αφήστε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, το λιοντάρι την αντιλόπη, το φίδι το ποντίκι...στην ομορφιά της φύσης υπάρχει και η αγριότητα της... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger